فیلمنامه نویسی

کارگاه فیلمنامه نویسی علی شاه محمدی و دکتر شهاب الدین عادل در 2امین جشنواره ملی میراث فرهنگی

کارگاه فیلمنامه نویسی”مکان تاریخی به عنوان عنصر موثر بر روایت” توسط علی شاه محمدی و دکتر شهاب الدین عادل برگزار می شود.

کارگاه‌ها و پنل‌های آموزشی دومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی، به عنوان یکی از بخش‌های مهم جشنواره که می‌تواند در ارتقاء سواد فیلمنامه نویسی و میراث فرهنگی موثر واقع شود، توسط علی شاه محمدی در تهران و قزوین به عنوان بخش تاثیرگذاری از دومین جشنواره ملی چندرسانه‌ای میراث فرهنگی برگزار می شود.

در این کارگاهها و پنلها علاوه بر علی شاه محمدی، چهره های مهم دانشگاهی و سینمایی مثل دکتر شهاب الدین عادل، شادمهر راستین، احمد رضا درویش، مجیدی مجیدی و گروهی از مدرسان جوان و صاحب تجربه در علوم نوپدید نظیر متاورس و واقعیت افزورده نیز حضور دارند.

کارگاههای بخش تهران در موزه ملی ایران باستان و در سالن نشستهای این موزه برگزار می شود.

برنامه کارگاههای تهران به شرح زیر است:

۱- شنبه ۴ آذر از ساعت ۱۴ تا ۱۶، سالن نشست موزه ملی ایران: «بازنمایی مردم شناسی در سینما» با حضور مجید مجیدی.

۲- شنبه ۴ آذر از ساعت ۱۶:۳۰ تا ۱۸:۳۰ سالن نشست موزه ملی ایران: «مکان تاریخی به عنوان عنصر موثر بر روایت» با حضور شهاب‌الدین عادل و علی شاه‌محمدی.

۳- یکشنبه ۵ آذر از ساعت ۱۱ تا ۱۳، سالن نشست موزه ملی ایران: «فیلم به مثابه سند» با حضور سید محمد بهشتی.

۴- یکشنبه ۵ آذر از ساعت ۱۶:۳۰ تا ۱۸:۳۰، سالن نشست موزه ملی ایران: «روایتگری از میراث ملموس و ناملموس» با تدریس شادمهر راستین و آتوسا مومنی.

علاقه مندان برای فراگیری فیلمنامه نویسی و شرکت در این کارگاهها باید به آدرس اینترنتی زیر مراجعه نموده و سپس با کلیک روی بخش “ثبت نام گروهها” و سپس کلیک روی بخش “کارگاهها” در این کارگاهها ثبت نام نمایند”.

https://portalch-festival.mcth.ir/

دومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی با دبیری علیرضا تابش و مدیریت کارگاههای علی شاه محمدی در دو شهر تهران و قزوین برگزار می شود.

لازم به ذکر است موزه ملی ایران باستان در انتهای خیابان سی تیر واقع است.

نوشته‌های مشابه