
نوشتههای مشابه

ورکشاپ فیلمنامه نویسی شخصیت، ویدئوی 1
بدون شخصیت، داستان نداریم، بدون داستان، طرح فیلمنامه و بدون طرح، فیلمنامه نخواهیم داشت. فیلمها را به خاطر شخصیت ها و پایانشان به خاطر می آوریم و پایان فیلمها را شخصیت ها رقم می زنند. بعد از سالها نگارش فیلمنامه، تحصیل و تدریس آن به جرات می توانم بگویم فیلمنامه نویسی که بر شخصیت و شخصیت پردازی مسلط نیست هرگز فیلمنامه نویس موفقی نخواهد شد.

بررسی درام در فیلم کت چرمی: ضد قهرمان ترسیدۀ کله خراب تنها و زخمی
بررسی درام، روایت و شخصیت پردازی با نگاهی به جامعه امروز وترسهای انسانی در فیلم کت چرمی نوشته علی شاه محمدی، فیلمنامه نویس و سوپروایزر فیلمنامه

رعایت اصول کلاسیک فیلمنامه نویسی
عدم توجه به آموزهها و اصول کلاسیک در فیلمنامه نویسی سبب میشوند ایدههای خوب و گاه درخشان فیلمنامه نویسان هدر روند و ایدههای معمولی نیز به خوبی گسترش نیابند. زیرا فیلمنامههای درخشان حاصل استفاده حداکثر از پتانسیل ایده است و فیلمنامههای خوبی هم دیده شده که حاصل گسترش خوب یک ایده معمولی است. بنابراین توجه…

مسئولیت اجتماعی در فیلم طناب هیچکاک
برای سالها فیلم طناب آلفرد هیچکاک به عنوان الگویی برای برداشت بلند تحلیل و بررسی می شد. Long take یا آنچه که در سینمای ما به پلان سکانس موسوم است برای سالها نقطه برتری این فیلم تلقی می شد. اگر دوربین بزرگ فیلمبرداری دهه چهل و تجهیزات دست و پاگیر نور پردازی و صدابرداری آن…

رهایی ممکن است (نگاهی به فیلم شرم از منظر نقد روان کاوانه فروید) بخش 1
فیلم شرم درباره احساسات و عواطفی است که در کنه ذهن بشر قرار دارد و هیچگاه هم پاک نمی شود. در این فیلم، مردی(برندن) با رفتارهای گاه نامتعارف مبین میل بشر برای رسیدن به آگاهی می شود. فیلم سفری درونی برای شخصیت اولش است و پیرنگ اصلی ماجرا که موتور محرک فیلم است پلات بیرونی نیست، بلکه پیرنگ ذهنی (پلات درونی) است.

ویدئوی شماره 8: بررسی درام و شخصیت پردازی در فیلم بیرو
بررسی درام و شخصیت پردازی در فیلم بیرو.
در این مقاله تصویری، فیلم بیرو درباره علی بیراوند ساخته مرتضی علی عباس میرزایی و تهیه کنندگی مجید برزگر توسط علی شاه محمدی، فیلمنامه نویس و سوپر وایزر فیلمنامه تحلیل و بررسی شده است