
نوشتههای مشابه

چرا توجه به فیلمنامه نویسی در پارادایم اصلی اهمیت دارد: بررسی فیلمنامه خائن کشی، 33 امین اثر مسعود کیمیایی
خائنکشی جدید ترین اثر مسعود کیمیایی در مقام فیلمنامه نویس و کارگردان است. این کارگردان با سابقه و صاحب سبک همواره طرفداران و مخالفان جدی دارد. اما اکنون با در گذشت داریوش مهرجویی و کیومرث پور احمد، فقدان چندین ساله عباس کیارستمی و هجرت بهرام بیضایی، فیلم ساختن اساتیدی نظیر مسعود کیمیایی و بهمن فرمان آرا برای سینمای ایران اهمیت حیاتی دارد.

ورکشاپ فیلمنامه نویسی شخصیت، ویدئوی 1
بدون شخصیت، داستان نداریم، بدون داستان، طرح فیلمنامه و بدون طرح، فیلمنامه نخواهیم داشت. فیلمها را به خاطر شخصیت ها و پایانشان به خاطر می آوریم و پایان فیلمها را شخصیت ها رقم می زنند. بعد از سالها نگارش فیلمنامه، تحصیل و تدریس آن به جرات می توانم بگویم فیلمنامه نویسی که بر شخصیت و شخصیت پردازی مسلط نیست هرگز فیلمنامه نویس موفقی نخواهد شد.

لطفا خودتان را نکشید
مقاله ای درباره تاب آوری انسان، اهمیت زندگی، ادامه دادن و ایمان به توانائیهای فردی حتی در شرایط بسیار سخت با نگاهی به زندگی جهان پهلوان تختی

مفهوم ضد قهرمان در سینما و ادبیات دراماتیک (بخش 2)
ضد قهرمان در سینما و درام چیست؟ بسیاری به اشتباه آن را قطب مخالف شخصیت اصلی قلمداد می کنند. در صورتیکه چنین نیست. این مقاله به تبیین مفهوم ضد قهرمان می پردازد.
آگاهی از مفهوم دقیق این ترکیب کمک شایانی به درک و خلق صحیح شخصیت به خصوص در فیلمهایی که این سالها به وفور ساخته می شوند می کند.

رهایی ممکن است (نگاهی به فیلم شرم از منظر نقد روان کاوانه فروید) بخش 1
فیلم شرم درباره احساسات و عواطفی است که در کنه ذهن بشر قرار دارد و هیچگاه هم پاک نمی شود. در این فیلم، مردی(برندن) با رفتارهای گاه نامتعارف مبین میل بشر برای رسیدن به آگاهی می شود. فیلم سفری درونی برای شخصیت اولش است و پیرنگ اصلی ماجرا که موتور محرک فیلم است پلات بیرونی نیست، بلکه پیرنگ ذهنی (پلات درونی) است.

پارادایم اصلی در فیلمنامه نویسی ویدئوی 1
علی شاهمحمدی، مدرس کارگاه «پارادایم اصلی در فیلمنامه» که در خانه هنرمندان ایران برگزار می شود، گفت: هر فیلمنامه نویسی که قصد دارد وارد جریان حرفهای سینما شود باید بر الگوی پارادایم اصلی در فیلمنامه نویسی مسلط شود.