توضیح فشرده:
یکی از مهمترین نقاط ضعف سینمای ما، فیلمنامه است. اگر فیلمنامه خوبی داشته باشید، یقین بدانید برای آن تهیه کننده یا سرمایه گذار می یابید. اگر هم خودتان قصد ساختن فیلم بلند دارید، بازهم فیلمنامه خوب اولین قدم و تنها راه موجود برای ساختن یک فیلم خوب است.
توضیح مبسوط:
آنچه که اکثریت قریب به اتفاق فیلمنامه های سینمای ما از آن رنج می برند، عدم رعایت بدیهی ترین اصول اولیه نگارش فیلمنامه است. در دوره مقدماتی فیلمنامه نویسی، هر آنچه که برای نگارش یک فیلمنامه بلند نیاز دارید را به شما آموزش می دهم.
تجربه سالها تحصیل در داخل و خارج از کشور، تدریس در تعداد زیادی کارگاه و مستر کلاس، حضور به عنوان مدرس مدعو در یکی از معتبر ترین محافل آکادمیک سینمایی کشور (دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر) به من اثبات نموده که نقطه ضعف کلاسهای فیلمنامه نویسی، تاکید مدام و مستمر بر آموزش صرف اصول تئوریک است. در صورتیکه دانش، با کار، تجربه و آزمون و خطا تبدیل به مهارت می شود. و البته آنچه که موفقیت شما به عنوان فیلمنامه نویس را تضمین می کند، مهارت شما در نوشتن است.
به همین دلیل دانشجوی شرکت کننده در دوره مقدماتی فیلمنامه نویسی، با یک ایده در اولین جلسه دوره حاضر می شود. سپس در طول دوره، طی ده گام و متناسب با تدریس اصول، بر اساس آنچه که در هر جلسه می آموزد طرحش را گسترش داده و در پایان ترم یک تریتمنت فیلمنامه بلند سینمایی دارد.
تعداد جلسات: 12 جلسه
نحوه برگزاری: هر دو شکل حضوری و آنلاین
- گام اول: روایت و انواع آن، طراحی روایت
- گام دوم: طراحی شخصیت اصلی یا پروتاگونیست، نگارش زندگینامه شخصیت، تغییر شخصیت
- گام سوم: آنتاگونیست و انواع آن، طراحی آنتاگونیست
- گام چهارم: کشمکش و انواع آن، طراحی کشمکش
- گام پنجم: پیرنگ بیرونی و پیرنگ درونی
- گام ششم: SET UP داستان و شخصیت در آغاز فیلمنامه
- گام هفتم: حل و فصل و پایان بندی
- گام هشتم: پایان باز و بسته
- گام نهم: انواع زمان در روایت
- گام دهم: دیالوگ، مونولوگ، صدای راوی
- گامهای یازدهم و دوازدهم: بررسی و رفع اشکال فیلمنامه های دانشجویان